Предложение за номинация

БлуЛинк кани всички, които споделят ценностите и мисията й, да номинират достойни лауреати на наградите "Свободен електрон".

Наградите „Свободен електрон“ отличават личности, организации, медии и други с върхови постижения в използване на интернет и комуникациите за укрепване на демокрацията, гражданското общество, опазването на околната среда и прилагането на европейски ценности.

Личните данни, предоставени в тази секция, няма да бъдат предоставяни публично или на трети страни. Информацията е важна за нас, за да знаем, че предложенията за номинации са направени от реални личности от гражданското общество. Анонимни номинации не се приемат. БлуЛинк може да използва електронния Ви адрес, за да се свързва с Вас с информация за наградите или други дейности на организацията във Вашата сфера на работа. Ако не желаете да получавате такива съобщения, можете да се свържете с нас (чрез страницата Контакти) и изрично да заявите, че искате Вашия адрес да не бъде ползван за такива цели. Политиката на БлуЛинк за обработка на лични данни можете да прочетете тук

Ако желаете да получавате информация от БлуЛинк за наградите “Свободен електрон” и останалите ни дейности, абонирайте се за бюлетина ни тук.